Wie zijn we..

Ik ben Chantal Goossens. Al van jongsaf was ik gepassioneerd van de Golden Retriever. Mijn eerste Golden kwam dan ook in mijn leven toen ik 18 was.  Sjama mocht de mooie leeftijd van 14 jaar halen en wij hebben fantastische jaren gehad samen. Daarna ben ik even hondloos geweest maar daar kwam in 2013 een einde aan toen Mira in mijn leven kwam.

In 2016 had Mira 7 perfecte pupjes waarvan eentje mocht blijven en dat was Phara. 2018 werd Phara mama van Rafke en omdat het zo een specialeke is mocht hij ook blijven...Voorlopig zijn we compleet zo, al kriebelt het vaak om nog een teefje bij te nemen en onze stamboom Van 't Frijsel verder te kunnen zetten.


Vanuit mijn liefde voor Mira en de wens alles zo goed mogelijk te doen heb ik verschillende opleidingen gevolgd : hondeninstructeur, hondenfokker, meerdere bijkomende opleidingen over gedrag en positief omgaan met je hond. 

Toen een aantal jaar geleden er wijzigingen waren in mijn professioneel leven was de volgende stap een opleiding hondentrimmer.

De opleiding hondentrimmer heb ik gevolgd bij Groomer in Paal. Het bijzondere aan deze opleiding  is dat je in kleine groepen ongelooflijk veel kennis opdoet over vachten, technieken, producten, alles wat je maar kan gebruiken in het salon. 

Na 100 dagen praktijk waar ik kennis maakte met zeer veel rassen kwam de stap naar mijn eigen salon en zo is Goldens and More gestart. 
Geplande workshops/evenementen

Nov

24

Nov

30

Sinterklaasstoet

Wij rijden mee met de stoet. Ook voor de hondjes is er een traktatie. Laat angstige honden best thuis, het is zeer lawaaierig en druk.

Kerstfotoshoot

Van 14u tot 17u ben je welkom in het salon waar Ann Bruynseels een minishoot doet. Je mag 1 foto uitkiezen die je gratis zal ontvangen. Ook mogelijkheid tot bestellen van extra foto's en/of kerstkaarten. 

Reisweg stoet :Lorem ipsum sitame an ullamcs uisaue velitesse.


Lorem ipsum dolor sit amet donec est eget sunt consectetuer maecenas am mauris sit semper nibh vestibulum vel mattis feugiat aliquam dapibus dolor morbi purus aliquam

Latest News


Lorem ipsum dolor sit amet donec eget et sunt consectetuer maecenas.

Sept 22, 2016


Lorem ipsum dolor sit amet donec eget et sunt consectetuer maecenas.

Sept 22, 2016

Get in Touch


Lorem ipsum dolor sit amet donec eget et sunt consectetuer maecenas.


123 Street Name City, State, Country.

Email: mail@demolink.org

Phone 1: (800) 0123 - 456 - 7890

Copyright @ All Rights Reserved